Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2018

Όταν η γεύση έχει μνήμη: Ανδριώτικοι Πατατοκεφτέδες με φρέσκο δυόσμο και μαντζουράνα, γράφει η Γιάννα


Κάποιες φορές δεν είναι η συνταγή αυτό που σε αναστατώνει και σου ξυπνάει μνήμες και στιγμές. Είναι η μυρωδιά της κουζίνας, είναι η απόλαυση στο πρώτο δάγκωμα, είναι η γεύση που σε ταξιδεύει σε ένα μέρος γνώριμο, αγαπημένο. Σε ένα μέρος που έχεις ένα δέσιμο νοσταλγικό, έχεις ρίζες, συγγενείς και ανθρώπους αγαπημένους. Το νησί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου